Starejša Venus vskočila za mlajšo Sereno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ena najboljših tenisačic vseh časov Serena Williams se pred olimpijskimi igrami v Londonu želi dobro spočiti, zato je odpovedala ekshibicijski obračun v Washingtonu. Organizatorji pa so že našli rešitev. Četrto igralko sveta bo zamenjala starejša sestra Venus.
Oglej si celoten članek

Ameriška teniška igralka Serena Williams, zmagovalka nedavnega turnirja za grand slam v Wimbledonu, se želi vrniti na to prizorišče kar najbolje pripravljena tudi za bližnje olimpijske boje, zato je odpovedala ekshibicijski nastop v Washingtonu. Vzrok je lažja poškodba hrbta, a ameriška zvezdnica zatrjuje, da bo do OI povsem nared.

"Razočarana sem, ker se ne bom mogla predstaviti svojim navijačem, v Washingtonu, toda želim se kar najbolje pripraviti na London," je sporočila četrta igralka sveta, ki je v zadnjem času v odlični formi. Po slavju v Wimbledonu, zanjo že petem v bogati karieri, je pred tednom dni zmagala še v kalifornijskem Stanfordu. Na tekmovanju v Washingtonu bo Sereno zamenjala njena sestra Venus Williams.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.