Sredi Dalmacije sta se stepla Srba

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
V finalni seriji hrvaškega državnega prvenstva je prišlo do incidenta.
Oglej si celoten članek

Po slovenskem se končuje tudi hrvaško košarkarsko državno prvenstvo. V finalu, ki se igra na tri dobljene tekme, se borijo igralci Zadra in Splita.

Po dveh uspešnih nastopih v domači dvorani je Zadar skušal zaključiti posel v gosteh, a je tretjo tekmo izgubil po podaljšku (83:75).

Frustriran Dončić od jeze tepel samega sebe

V športnem centru Gripe se je zaiskrilo v drugi četrtini. Iz neznanega razloga sta se sprla krilni igralec Splita Marko Luković in krilni igralec Zadra Aleksandar Bursać. Gre za srbska košarkarja na delu v Dalmaciji.

Luković je agresivno pristopil do Bursaća, prišlo je do stika z glavama, padlo je tudi nekaj udarcev, vse skupaj pa se je končalo z izključitvijo obeh vročekrvnežev. Bursać je ob odhodu iz dvorane dobil še "porcijo" žalitev s strani domačega občinstva.

Foto: 24sata KK Split KK Zadar pretep

Za Split je slovenski košarkar Blaž Mesiček v petindvajsetih minutah na parketu v statistiko vpisal pet točk, pet skokov in dve asistenci.

Tudi četrta tekma finalne serije bo odigrana v Splitu, odvila se bo v sredo. Morebitno peto srečanje bo v Zadru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.