Srebrnič bo vrtnica tri leta

Foto: Žurnal24 srebrnic_main_fotosi_si
Novogoriški prvoligaš je začel priprave na novo sezono, ob tem pa podpisal triletno pogodbo z Miranom Srebrničem, ki je moštvo vodil že od odhoda Primoža Glihe naprej.
Oglej si celoten članek

Tako kot večina slovenskih nogometnih prvoligašev so tudi igralci Gorice v ponedeljek začeli priprave na novo sezono. Vodstvo kluba je ob tem tudi uradno kot glavnega trenerja belo-modrih potrdilo Mirana Srebrniča, ki je v letošnji sezoni Novogoričane popeljal do drugega mesta v ligi in s tem do nastopa v novoustanovljeni evropski ligi. Srebrnič je s klubom, za katerega je dolga leta tudi igral, podpisal triletno pogodbo. Njegov pomočnik bo David Peršič, ki je Novogoričane s trenerske klopi vodil v začetku devetdesetih let, so sporočili iz kluba.

 
 

Zavedam se težkega položaja, toda s tem se ne smem obremenjevati.

Miran Srebrnič

 
"Po premoru imamo mesec dni časa, da se kar najbolje pripravimo. Zavedam se težkega položaja, toda s tem se ne smem obremenjevati. Želim si, da bi v klubu ostalo čim več nogometašev, ki so bili v preteklosti člani prvega moštva. K tem pa smo že takoj priključili tudi nekatere mladince, kot so Vetrih, brata Mevlja, Martinovič ter Mandič. Po zadnjih podatkih bomo celotne priprave opravili v Novi Gorici in okolici. Ta teden še ne bomo igrali tekme, morda pa bo prišla na vrsto že v naslednjem tednu," je za spletno stran goriškega kluba povedal Srebrnič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.