Srebotnikova preskočila prvo oviro

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je uspešno nastopila v 1. krogu tekmovanja dvojic na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu.
Oglej si celoten članek

V paru s Kitajko Saisai Zhang je Katarina Srebotnik ugnala ameriško navezo Christina McHale/Asia Muhammad s 7:5 in 7:6 (6).

35-letna Srebotnikova in 22-letna Kitajka, na turnirju sta 13. nosilki, sta za zmago potrebovali dobro uro, obetal pa se je še daljši dvoboj, saj sta Američanki v drugem nizu vodili že s 5:4 in imeli servis za izenačenje na 1:1, slovensko-kitajski par pa je poskrbel za preobrat.

Slovenka in kar 13 let mlajša Kitajka bosta tudi v naslednjem krogu igrali z Američankama. Njuni nasprotnici bosta Lauren Davis in Megan Moulton-Levy. V primeru še ene zmage se nato obeta dvoboj s prvima nosilkama Caroline Garcia in Kristino Mladenović iz Francije.

OP Avstralije, dvojice (Ž), 1. krog:

Srebotnik/Zhang (Slo/Kit/13) - McHale/Muhammad 7:5, 7:6 (6)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.