Srce parajoča objava Vanesse Bryant za Gigiin 14. rojstni dan

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Soproga pokojnega Kobeja Bryanta je preko Instagrama čustveno čestitala svoji tragično preminuli hčerki za 14. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant, žena Kobeja Bryanta ter mati Gianne "Gigi" Bryant, katera sta tragično preminila v helikopterski nesreči 26. januarja, se je spomnila ter počastila svojo hčer, ki bi sicer 1. maja praznovala 14 let.

Foto: Twitter Kobe Bryant

"Srečen 14. rojstni dan moji prekrasni hčerkici Gianni," je začela Vanessa, ki se je z naslednjimi besedami dotaknila ljudi po celem svetu:

"Mamica te ljubi bolj, kot sem ti lahko kdajkoli pokazala. Večno boš del MOJE DUŠE. Vsak dan te tako močno pogrešam. Želim si, da bi se zbudila in bi ti bila ob meni. Pogrešam tvoj nasmeh, tvoje objeme in tvoje hihitanje. VSE na TEBI pogrešam, Gigi. LJUBIM TE tako močno!!!!!!!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.