Srbska legenda hit na socialnih omrežjih zaradi te poteze

Foto: youtube
Foto: youtube
Izjemni Srb znova zablestel.
Oglej si celoten članek

Virtus iz Bologne je v 19. krogu italijanskega prvenstva gostoval pri ekipi UnaHotels Reggio Emilia in jo premagal z 89:62, po tekmi pa se je govorilo predvsem o potezi srbskega košarkarskega genija Miloša Teodosića. Ta je še enkrat več pokazal svoje mojstrstvo, v to se je prepričal tudi nesrečni član domače zasedbe Leonardo Candi.

Ta je pokrival Teodosića ob njegovem prodoru v raketo in ob tem vsaj sprva opravljal odličen posel. Srbski organizator igre je obstal, Candi pa je 'visel' na njem. A nato se je zgodilo. Teodosić si je kar za hrbtom tekmeca žogo prestavil iz ene v drugo roko, Candi ni vedel, kaj se je zgodilo, Srb pa je ležerno zaključil z metom na koš. Zadel je in postal hit na socialnih omrežjih.

lzkazal se je sicer tudi Candi. Ta je v naslednji napadalni akciji Bologne Teodosiću čestital za sijajno potezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:13 8. Februar 2021.

    Če ljubiš svoj šport s srcem, se takšne stvari dogajajo samoumevno, podobno kot je Ronaldinho igral nogomet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.