Srbi strli mlade rokometaše

Foto: RZS
Foto: RZS
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem kolu mednarodnega turnirja za pokal Srbije v Novem Sadu izgubila z A-moštvom domače izbrane vrste s 24:27 (13:13)
Oglej si celoten članek

Obe reprezentanci nastopata na turnirju v precej oslabljenih igralskih zasedbah, njun medsebojni dvoboj v Novem Sadu pa se je pred 1500 gledalci po preobratu v končnici tekme končal z zmago gostiteljev. Srbski rokometaši so že v četrti minuti povedli s 3:1, toda Slovenci, pri katerih je blestel vratar Jure Vran, ki je na tekmi zbral kar 20 obramb, so hitri izničili zaostanek (5:5).

Sredi prvega polčasa je slovenska reprezentanca vodila z 9:7, toda pet minut pred koncem tega dela igre je imela Srbija znova prednost (11:10). Kljub temu sta moštvi odšli na odmor brez zmagovalca (13:13), začetek drugega polčasa pa je povsem pripadel igralcem slovenskega selektorja Borisa Deniča.

Že po štirih minutah so imeli prednost dveh zadetkov (16:14), ki so jo nato še nekajkrat ponovili. Nazadnje so s takšno razliko vodili z 20:18, nato pa je sledil velik preobrat. Srbi so dobro izkoristili vse prednosti domačega igrišča, naredili delni izid 5:0 in v 49. minuti je bilo na semaforju 23:20. Enaka razlika je bila tudi pet minut pred koncem (25:22), prav tako ob koncu tekme (27:24).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:58 17. Junij 2011.

    toooo Srbija!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.