Srbi Dončiću izkazali veliko mero spoštovanja

Po kopici odličnih predstav je mladega slovenskega zvezdnika doletela poškodba.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski košarkar Luka Dončić, čudežni deček evropske košarke in član madridskega Reala, ki je sinoči v 14. krogu Evrolige gostoval v Beogradu pri Crveni zvezdi, se je poškodoval. 

Zvezda je premagala Real Madrid z 82:70, Dončić pa se je pri enem od prodorov poškodoval, ko mu je nerodno spodrsnilo, tako da je moral predčasno končati tekmo.

Dončić je odigral 12 minut, v tem času dosegel eno trojko, skok in dve podaji, vendar si je med tekmo poškodoval gleženj, ko mu je spodrsnilo pri enem od prodorov. Sicer je skušal nadaljevati tekmo, a so bile bolečine prehude, tako da mu je, ob aplavzu občinstva, z igrišča pomagal kar zvezdnik Crvene zvezde Stefan Jović.

Za zdaj še ni znano, ali gre za resnejšo poškodbo ali ne, Dončić mora po vrnitvi v Madrid opraviti podrobnejši zdravniški pregled.

Dončiću so čim hitrejše okrevanje zaželeli tudi v taboru Crvene zvezde, dobre želje so mu poslali preko družbenih omrežij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:55 23. December 2016.

    Še dobro, da se to ni zgodilo na Hrvaškem. Tam bi mu zihr "po pomoti" stopili še na drugo nogo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.