Sprememba datuma SHU prvenstva

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Prišlo je do spremembe datuma v prihajajočem Svetovnem Heads Up poker prvenstvu, ki je del velikega finala GUKPT London.
Oglej si celoten članek

Turnir igralcev, ki najraje igrajo proti enemu nasprotniku, se bo tako odvijal od 19. do 22. novembra, finale pa se bo odigral v ponedeljek, 22. 11. Vsak dan se bosta odigrali dve koli, vsakič pa se bo začelo ob 12. uri. Prijavnina za turnir je skupaj 2200 britanskih funtov, od tega gre 2000 £ v nagradni sklad.

Turnir se bo za vse tiste, ki se ga sami ne bodo mogli udeležiti, prenašal tudi v živo. Če pa želite, pa še zmeraj potekajo sateliti, ki vas pripeljejo na ta turnir. Supersateliti s prijavnino 200 £ pa se že odvijajo tudi vsak teden na Blue Square Pokru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.