Sporočilo naših reprezentantov močno odmeva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Fizični napad na direktorico Inštituta 8. marec je izzval ogorčenje širom Slovenije.
Oglej si celoten članek

Številna znana slovenska imena so v luči verbalnega in fizičnega napada na Niko Kovač, direktorico Inštituta 8. marec, ki je v samo desetih dneh podala kar dve prijavi na policijo, spet pozvala k ničelni toleranci do nasilja.

Komu se je zamerila? Sredi prestolnice dvakrat fizično obračunali z direktorico Inštituta 8. marec

Podporo so tako napadeni Kovačevi kot drugim predstavnikom ali predstavnicam omenjene organzacije izrekli tudi člani slovenske reprezentance v ragbiju.

"Glede na današnji strahopeten napad v centru Ljubljane, v Rugby Zvezi Slovenije ostro obsojamo vsakršno nasilje, še posebej pa nasilje nad ženskami," so sporočili slovenski ragbisti in dodali: "Žrtvam fizičnih in verbalnih napadov, zlorab in poniževanja sporočamo, da jim stojimo ob strani. Tako moralno kot tudi v resničnem življenju."

Slovenija Nika Kovač: "Po Janševem retvitu se je zgrnilo" Slovenija Policija o napadu na Niko Kovač: Enega napadalca že identificirali

Rugby zveza Slovenije je objavi pripela še fotografijo treh dobro grajenih fantov s povabilom za vse, ki vršijo fizično nasilje nad šibkejšimi in svoje življenjske nazore utemeljujejo s pestmi.

"Zaleti se vame," vse nasilneže pozivajo ragbisti.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:22 27. Oktober 2022.

    Bravo rugby fantje , zelo lepo sporočilo. Sicer pa ta SDS populacija z bivšo vlado se vseskozi nekam zaletava. Volivci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.