Spletni poker povečal promet

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Rast v sektorju spletnega pokra se je ta teden nadaljevala, saj je znašala tri odstotke v samo 14 dneh, poročajo pri PokerScout.com. Od desetih največjih spletnih sob jih je osem prejšnji teden imelo prirastek.
Oglej si celoten članek
Največja novica tedna je zagotovo ta, da so pri dveh največjih straneh, PokerStars in Full Tilt Pokru, po več letih prvič zabeležili upad. Vseeno pa imata skupno še zmeraj skoraj 60 odstotkov celotnega trga.

Eno izmed omrežij, ki je imelo ta teden padec, je bilo omrežje Cereus Network. Glavni razlog je seveda ta, da so končno podelili Bad Beat Jackpot, ki je znašal več kot milijon dolarjev. Promocija Bad Beat Jackpot je ena izmed najpopularnejših v svetu spletnega pokra. Prejšnji teden je zahvaljujoč tej promociji Cereus zlezel na peto mesto, ki pa ga je ta teden spet izgubil proti omrežju Ongame.

PartyPoker se je očitno dobro zasidral na tretjem mestu, potem ko se je kar nekaj časa dajal z omrežjem iPoker. Če gledamo samo obdobje v dnevu, ko je bilo največ prometa, so imeli pri PartyPokru kar 1100 igralcev več, povprečno pa 400 igralcev, ki so igrali na mizah za denar, več kot pri iPokru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.