Spet je udaril!

Foto: Profimedia
Košarkarski zvezdnik je skušal razjasniti svojo kontroverzno izjavo. Ni mu uspelo.
Oglej si celoten članek

Kyrie Irving je poleti polnil medijski prostor, potem ko je zahteval prestop iz Cleveland Cavaliers in se znašel pri Boston Celtics.

Že pred tem je spretni organizator igre požel posmeh širše javnosti, ko je na podcastu takratnega soigralca Richarda Jeffersona izrazil svoje prepričanje, da je Zemlja ploščata.

Irving je postal tarča številnih šal, čeprav so na njegovo stran stopili nekateri aktivni in nekdanji košarkarji. Med njimi se je znašel tudi Shaquille O'Neal, ki pa je, po lastnih besedah, spremenil mnenje, ko ga je poklical in oštel dekan njegove univerze Louisiana State.

Vse več jih je ... Shaq ima dokaze, da je Zemlja ploščata

No, Irving se za svoje besede ni pokesal, pred dnevi pa je, spet na podcastu (tokrat je bil njegov gostitelj Geno Audiemma), malce omilil svoje stališče.

"Prišel sem do točke, ko sem se začel spraševati o takoimenovanih univerzalnih resnicah. Začel sem razmišljati in dvomiti. S svojo izjavo sem želel ljudi vzpodbuditi, da bi se sami lotili raziskovanja določenih vprašanj. Samo to je bil moj namen," je dejal Irving in znova poskrbel za zanimive reakcije v različnih športnih oddajah po ZDA.

"Izgubil je razum," je dejal nekdanji NFL zvezdnik in analitik mreže FS1 Cris Carter in dodal, da ni neprimerno, če Irvinga označimo za "ne preveč bistrega".

NBA Dragić prvo ime Miamija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.