Spektakel pri Dončiću doma

Foto: Twitter Luka Dončić na eni od tekem Cowboys
Foto: Reševalni pas/Twitter Luka Dončić na eni od tekem Cowboys
Real Madrid in Barcelona se bosta letos pomerila v Dallasu na stadionu AT&T, poročajo španski mediji.
Oglej si celoten članek

"Uradno: el clasico ... v Dallasu," se glasi naslov članka španskega spletnega časopisa As. "29. julija se bosta v Dallasu pomerila Barcelona in Real Madrid na prijateljski tekmi," so še dodali. 

Real Madrid bo v ZDA, ki počasi postajajo Realov drugi dom, od 23. julija do 2. avgusta odigral štiri prijateljske tekme. Poleg Barcelone se bodo na ameriških tleh srečal še z Milanom, Juventusom in Manchester Unitedom. Sezona španske La Lige se bo začela 12. avgusta, tekme z velikani pa bodo Madridčanom služile kot sklepne priprave pred začetkom nove sezone. 

To bo še tretji el clasico v zgodovini na ameriških tleh, ugotavlja As. In to na stadionu za 1,2 milijarde evrov. Gre za stadiona znane NFL-ekipe Dallas Cowboys, tekme katerih si občasno ogleda tudi naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Ta je sicer velik navijač Real Madrida – tako v nogometu kot košarki. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.