Španski mediji: Valverde out, znan nov trener

Foto: Epa ernesto valverde
Menjava na klopi katalonskega nogometnega giganta.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni velikan Barcelona bo imel v kratkem novega trenerja. V Barceloni novice še niso uradno potrdili, a največja španska športna časnika Mundo Deportivo in Marca že poročata, da so v klubu za naslednika Ernesta Valverdeja izbrali 61-letnega Quiqueja Setiena.

Stolček se je Valverdeju zamajal v zadnjih tednih, potem ko je Barcelona najprej igrala neodločeno z Espanyolom, potem pa še izgubila polfinale španskega superpokala z Atleticom.

Danes se je na stadionu Camp Nou zbralo vodstvo kluba in za 21. uro sklicalo sestanek. Katalonski Mundo Depotrivo, ki velja za enega najbolje obveščenih o dogajanju v klubu, pa je že pol ure pozneje na spletni strani objavil novico, da bo novi trener Quique Setien.

Pri časniku dodajajo, da bo Barca uradno sporočila novico o koncu sodelovanja z Valverdejem danes zvečer oziroma da bo novega trenerja predstavila v torek ter da pri blaugrani zdaj urejajo podrobnosti predčasnega konca sodelovanja z Valverdejem. Novico o koncu dela Valverdeja pri blaugrani pa je že objavila tudi madridska Marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.