Španski "baby boom": očka bo tudi Iker

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vratar in kapetan španske nogometne reprezentance ter dolgoletni član Real Madrida, Iker Casillas, skupaj z izbranko Saro Carbonero pričakuje prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Po poročanju časopisa El Mundo sta se Iker Casillas in njegovo dekle Sara Carbonero, novinarka televizije Mediaset, na skupne počitnice prvič podala kot bodoča starša. Pri El Mundu dodajajo, da bo njun prvorojenec ali prvorojenka na svet privekal oziroma privekala ob koncu letošnjega ali na začetku naslednjega leta.

Tako Casillas, kapetan Real Madrida in španske reprezentance, kot tudi Carbonerova sta želela nosečnost čim dlje skriti pred javnostjo. Casillas je še en v nizu španskih reprezentantov, ki so v zadnjih mesecih dobili ali še pričakujejo prvega otroka.

Naraščaja so se med drugim razveselili Gerard Piqué, Cesc Fàbregas in Andrés Iniesta, po malem Milanu, Lii in Valerii pa bo moral skupaj z dolgoletno izbranko zdaj ime otroku izbrati še Casillas.

"Zelo sva srečna," je za časopis pred odhodom na počitnice sporočil parček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.