Španci pometli s konkurenco

Foto: EPA
Foto: EPA
Španci so si privozili prva tri mesta v kvalifikacijah za nedeljsko dirko Moto GP v Mugellu. S prvega startnega položaja bo začel Dani Pedrosa (Honda), drugo mesto je zasedel Jorge Lorenzo (Yamaha), tretje pa Hector Barbera (Ducati).
Oglej si celoten članek

Dani Pedrosa je z odlično vožnjo dokazal, da je še vedno v dobri formi po zmagi prejšnji teden na veliki nagradi Nemčije in da bo bitka za naslov svetovnega prvaka do konca napeta ter zanimiva. Pedrosa na drugem mestu za Jorgejem Lorenzom sicer zaostaja za 26 točk.

V razredu moto3 je najhitrejši čas kvalifikacij postavil Španec Maverick Vinales pred Nemcem Sandrom Cortesom (KTM) in rojakom Alexom Rinsom (Suter Honda), v razredu moto2 pa bodo s prve startne vrste startali Španca Pol Espargaro (Kalex) in Marc Marquez (Suter) ter Francoz Johann Zarco (Motobi).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.