Sončen sprejem za Barço v Minsku

Foto: Reuters barcelona minsk prihod Foto: Reuters barcelona minsk prihod Foto: Reuters barcelona minsk prihod pique Foto: Reuters barcelona minsk prihod messi
V sredo se bosta v skupini H nogometne Lige prvakov pomerila Barcelona in Bate Borisov. Evropski prvaki so bili ob prihodu v sončni Minsk sprejeti v prav takšni maniri.
Oglej si celoten članek

Odpravo Barcelone je sestavljalo 20 igralcev, člani strokovnega štaba, v Belorusijo pa sta med drugimi prispela tudi športni direktor Andoni Zubizarreta in predsednik Sandro Rosell. Za malce kasneje je napovedana tiskovna konferenca s trenerjem Pepom Guardiolo in Javierjem Mascheranom. Lažji trening nogometašem Barcelone seveda tudi ne bo ušel.

Vse o torkovem sporedu Lige prvakov: napovednik, o velikem derbiju, o Manchester Cityju, o Realu in Ajaxu!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.