Šokantni prizori s tekme! Navijači med seboj obračunali celo z noži

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Kolumbiji je bilo v navijaškem spopadu poškodovanih vsaj 20 ljudi.
Oglej si celoten članek

Petkov derbi kolumbijskega prvenstva med Atleticom Nacional in Atleticom Junior si na žalost ne bomo zapomnili po kakšni spektakularni nogometni predstavi, pač pa krvavem spopadu navijačev, zaradi katerega je bila tekma ob vodstvu domačega Nacionala z 2:0 tudi prekinjena in odpovedana.

Domače je sicer v vodstvo v 26. minuti popeljal Andres Roman, strasti pa so zavrele v 53. minuti ob zadetku Marina Hinestroze. Huligani gostujočega moštva so trenutek izkoristili za to, da so se prebili do sektorja z najbolj gorečimi domačimi navijači, obe navijaški skupini pa sta se zapletli v krvavi spopad.

Kot je bilo razvidno s posnetkov, se pri spopadu ni izbiralo sredstev, saj so se koristila različna orodja in tudi orožja, saj so nekateri navijači svoje rivale napadli celo z noži. Po poročanju angleškega Daily Maila naj bi bilo v spopadu poškodovanih več kot 20 navijačev.

Odločitev glede usode tekme bo sprejeta v prihodnjih dneh, oba kluba pa nedvomno čaka ogromna kazen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.