Takšno je stanje okuženega Prevca

Foto: Epa
Foto: Epa
Srednji od treh bratov Prevc ne bo mogel nastopiti na tekma svetovnega pokala v Lahtiju.
Oglej si celoten članek

Na tekmah smučarjev skakalcev za svetovni pokal v finskem Lahtiju ne bo slovenskega reprezentanta Ceneta Prevca. Ker je bil na testih pozitiven, ob njem pa še en član ekipe, Cene Prevc ostaja v domači oskrbi, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Kot so pojasnili na zvezi, je bil na PCR testiranju za prisotnost novega koronavirusa pred odhodom na tekme v Lahtiju ta konec tedna Cene Prevc pozitiven, prav tako pa še en član spremljevalne ekipe.

Smučarski skoki Doskok odnesel zmago Lanišku, odlična predstava Slovencev!

Drugi člani ekipe so bili na testu negativni in so že na prizorišču, v skladu s protokolom krovne zveze Fis so vse reprezentance pred začetkom tekmovanja še enkrat testirali. Pri Slovencih testiranje v Lahtiju ni pokazalo nobene okužbe.

Cene Prevc je namesto na Finskem tako v domači oskrbi in se počuti dobro, saj zaenkrat nima nobenih simptomov, so še sporočili iz SZS.

Foto: Profimedia cene prevc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:47 22. Januar 2021.

    A ni zanimivo? Nekateri pozitivni in na smrtni postelji (ali še meter globje), drugi pa nimajo simptomov. To je kot …

  • 00:19 22. Januar 2021.

    Kaj niso športniki kar naprej v izolaciji? Če prav razumem naj ne bi imeli stikov, razen pač ekipa, ki je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.