Šok v našem taboru! Slovenska šampionka morala celo na operacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljša slovenska nordijska kombinatorka je prestala operacijo kolena, kdaj se bo lahko vrnila k treningom, zaenkrat še ni znano.
Oglej si celoten članek

Za najboljšo slovensko tekmovalko v nordijski kombinaciji Emo Volavšek je naravnost sanjsko poletje, saj je še drugo leto zapored slavila v seštevku poletne nagrade ter tako potrdila, da v odlični formi ter vrhunsko pripravljena čaka na zimsko sezono.

Nato pa je sledil šok. Iz Smučarske zveze Slovenije so namreč razkrili, da je morala Volavškova zaradi težav z levim kolenom na operacijo, čas rehabilitacije, oziroma kdaj se bo lahko vrnila v trenažni proces, pa zaenkrat še ni znan.

Foto: Profimedia Ema Volavšek

Dvajsetletna kombinatorka je namreč zaradi dlje časa trajajočih bolečin opravila več preiskav levega kolena, ki so potrdile, da ima poškodovan meniskus. Volavškova je tako danes že prestala artroskopijo s šivanjem meniskusa in bo v naslednjih tednih začela rehabilitacijo.

Mlada Slovenka je sicer v svetovnem pokalu že dvakrat stala na stopničkah, po drugi zaporedni zmagi v skupnem seštevku poletne nagrade pa je imela visoke cilje tudi za novo zimsko sezono.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.