Šok pri Barceloni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Laprovittola izgubljen za celo sezono.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Barcelona je doživel hud udarec, saj se težje poškodoval organizator igre Argentinec Nicolas Laprovittola. Zdravniški pregled je pokazal strgane križne vezi v kolenu in poškodbo meniskusa, kar pomeni, da bo igralec s košarkarskih parketov odsoten do konca sezone.

Laprovittola se je poškodoval ta konec tedna na tekmi španskega prvenstva proti Baskonii. Ob prodoru pod koš je nerodno doskočil in v bolečinah obležal na igrišču.

Triintridesetletni Argentinec je eden ključnih igralcev Barcelone. Četrto sezono v dresu Kataloncev je v evroligi začel s povprečjem deset točk in dobrih šest podaj na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.