Povezovali so ga s Shakiro, zdaj šokiral: "Gej sem"

Foto: Epa Iker Casillas.
Foto: Epa Iker Casillas.
Nekdanji legendarni vratar madridskega Reala in španske nogometne reprezentance Iker Casillas je prek Twitterja šokiral: "Gej sem." Kasneje je zapis izbrisal in pojasnil, da so mu vdrli v račun. Opravičil se je sledilcem in LGBT skupnosti.
Oglej si celoten članek

Potem ko so ga v zadnjem času španski mediji povezovali s številnimi lepoticami – med drugim tudi z zdaj že bivšo izbranko Gerarda Piqueja, slavno kolumbijsko pevko Shakiro – je Iker Casillas na Twitterju sporočil sledilcem: "Lepo nedeljo želim. Upam, da boste to spoštovali – gej sem."  A kot se je kasneje izkazalo, zapis ni bil delo njegovih prstov, pač pa mu je nekdo vdrl v račun, kar je kasneje tudi pojasnil z novim zapisom. 

Foto: Twitter Tvit Ikerja Casillasa

Iker Casillas ima z bivšo partnerko, novinarko Saro Carbonero, dva otroka, po ločitvi pa ga v zadnjih tednih nenehno povezujejo s postavnimi dekleti (Shakira, Melyssa Pinto, Rocío Osorno in nazadnje tudi Alejandra Onieva), zato je v španskih medijih objava legendarnega vratarja nemudoma postala sumljiva in takoj so jo začeli povezovati z morebitnim vdorom v račun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:12 10. Oktober 2022.

    tile fuzbalerčki, gola koža, skupne slačilnice, skakanje v objem , sama moška kompanija, ... :))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.