Soigralec obžaluje, kar je njegov oče storil Dončiću

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkar Dallasa Tim Hardaway Jr. je stopil v bran Luki Dončiću.
Oglej si celoten članek

Soigralec Luke Dončića Tim Hardaway Jr. je zavrnil očetove očitke na račun prvega zvezdnika Dallas Mavericks. Tim Hardaway starejši, nekoč eden najboljših košarkarjev v ligi NBA, je Slovenca med drugim obtožil, da je slab vodja.

Huda kritika Oče košarkarja Dallasa grobo napadel Dončića

"1000-odstotno se ne strinjam z njim," je v pogovoru za Dallas Morning News poudaril Dončićev soigralec. "Neštetokrat sem vam že povedal, za kakšnega vodjo se je v času mojega igranja za Dallas izkazal Luka. To je dokazal na igrišču in izven njega. Kot ekipa smo se znašli v položajih, kjer nikoli ne bi bili, če ne bi bilo njega. To je treba takoj razjasniti," je poudaril Hardaway mlajši.

"Odkar je postal član našega moštva, tudi Kyrie ni bil nič drugega kot naš vodja. Srkrbi za to, da se vsi dobro počutijo na parketu in v slačilnici, dopisuje si z vsemi igralci v naši skupini in nas drži skupaj. Skupaj smo močni. To zame ni nič drugega kot pravo vodenje ekipe."

"Težko se je sploh ukvarjati s tem. Rad imam te fante. Rad imam vse svoje soigralce. Vedno sem se dobro razumel z vsemi soigralci, zato je škoda, da se namesto o tekmi pogovarjamo o tem. Žal mi je, da moram to sploh govoriti. Neskončno imam ad svojega očeta. Naredil je napako. To je njegovo mnenje, ne moje. Sva različni osebi, to je vse, kar lahko rečem," je sklenil košarkar Dallasa.

Foto: Profimedia Hardaway Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:31 6. April 2023.

    Roko na srce, Dončić niti pod razno ni noben vodja! Je zelo dober in talentiran igralec, to je to. Namesto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.