Sodnika oblekel v dres Man Uniteda

Nogometaš Liverpoola Ryan Babel je nezadovoljen s sojenjem na tekmi proti Manchester Unitedu sodnika Howarda Webba v photoshopu „oblekel“ v dres rdečih vragov.
Oglej si celoten članek

Takoj po koncu 3. kola angleškega FA pokala med Manchester Unitedom in Liverpoolom, ki so ga rdeči vragi na Old Traffordu dobili z 1:0, je nogometaš redsov Ryan Babel jasno pokazal, kaj si misli o sojenju glavnega delivca pravice Howarda Webba. Nizozemec je na Twitterju objavil računalniško obdelano fotografijo, na kateri je Webb oblečen v dres Manchester Uniteda, ob fotografiji pa pustil sporočilo: "In njega imajo za enega najboljših sodnikov. To je šala."

Webb je že v prvi minuti srečanja med Manchester Unitedom in Liverpoolom dosodil sporno enajstmetrovko v korist rdečih vragov, kasneje pa še izključil kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda. Babel bo verjetno zaradi te poteze kaznovan, iz angleške nogometne zveze (FA) pa so že najavili preiskavo dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.