Suspenz za sodnika, ki je udaril zvezdnika Liverpoola

Foto: Epa
Foto: Epa
Angleška liga je začasno suspendiral sodnika Hatzidakisa po incidentu z Robertsonom.
Oglej si celoten članek

Sodniški organ za tekme angleškega nogometnega prvenstva PGMOL je sporočil, da stranskega sodnika Constantina Hatzidakisa ne bo delegiral na tekme v nobenem rangu tekmovanja med potekom preiskave incidenta z Liverpoolovim branilcem Andyjem Robertsonom.

Hatzidakis je namreč na nedeljski tekmi med Liverpoolom in Arsenalom s komolcem udaril Liverpoolovega branilca Robertsona, vse skupaj pa so ujele tudi televizijske kamere. Hatzidakis je škotskega branilca zadel v brado, potem ko je ta med polčasoma nedeljske tekme pristopil do njega (video).

PGMOL je zdaj sprožil preiskavo incidenta, medtem pa stranski sodnik ne bo imenovan na nobene tekme v angleških tekmovanjih. PGMOL je še dejal, da bo "zadevo v celoti preučil". Tekma na Anfieldu se je sicer končala z nedoločenim izidom 2:2.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.