Sneijder: "Čas za osvajanje lovorik"

Foto: Žurnal24 Stavnice prihodnost odličnega nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja vidijo
Wesley Sneijder, gonilna sila Interja, o svojem nekdanjem soigralcu Raulu, ki v Milano prihaja v majici Schalkeja, in trenerju Leonardu: "Pred nami sta meseca, ko se osvajajo lovorike."
Oglej si celoten članek

Decembra je Inter odpustil Rafo Beniteza in ustoličil Leonarda. "Lagal bi, če bi dejal, da se ni nič spremenilo,“ komentira Wesley Sneijder: "Zdi se, da je Leonardo kot en od nas. Ni sicer Italijan, ampak zelo dobro pozna kulturo. Zelo smo zadovoljni z njim in menim, da je tudi on z nami. Igramo podobno kot lani. Pred nami sta dva najpomembnejša meseca, ko se osvajajo lovorike. Ne smemo razmišljati o lepoti igre. Še vedno smo v igri za osvojitev Lige prvakov, v kar moramo verjeti, tako kot lani."

Sneijder se bo na dvoboju s Schalkejem znova srečal z Raúlom, s katerim sta delila garderobo med letoma 2007 in 2009 v Realu. "Bil je pravi kapetan in mi kot pravi šef veliko pomagal ob prihodu. Lepo ga bo znova srečati," je o Špancu dejal Nizozemec: "Bil sem presenečen, ko je zapustil Real. Za klub je bil kot inventar. Bil sem prepričan, da bo kariero sklenil v Realu, vendar se je tudi v Nemčiji dobro znašel. Zabija gole, zato se ga bomo morali zelo paziti."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.