Smrt na londonskem maratonu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl udeleženec londonskega maratona.
Oglej si celoten članek

Londonski maraton, ena največjih tekaških prireditev na svetu, je zahtevala smrtno žrtev. Kot so danes sporočili prireditelji, je dan po nedeljskem maratonu v bolnišnici umrl 36-letni tekač, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Prireditelji maratona so danes sporočili, da se je 36-letni udeleženec, doma iz jugovzhodne Anglije, na 37. kilometru preizkušnje zgrudil. Kljub hitri pomoči, reševalno vozilo je bilo ob njem po treh minutah, je pozneje v bolnišnici umrl. Vzrok smrti za zdaj še ni znan, so še dodali prireditelji in izrazili sožalje družini in prijateljem, obenem pa dodali, da več podrobnosti o tragičnem dogodku zaradi želje svojcev ne bodo razkrili.

Na maratonu sta v elitni konkurenci sicer slavila Etiopijka Yalemzerf Yehualaw in Kenijec Amos Kipruto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.