Smodiš: "Počutim se dobro"

Foto: Žurnal24 Matjaž Smodiš si je opomogel po prvem šoku zaradi srčne aritmije. (Foto: EPA)
Košarkarske navdušence in navijače Matjaža Smodiša je v torek vznemirila novica, da ima steber slovenske reprezentance težave s srčno aritmijo. Smoki: "Po dveh dneh sem se pomiril."
Oglej si celoten članek

Novica je bila še toliko hujša, saj tokrat ni šlo za kakšno klasično košarkarsko poškodbo, pač pa za težave s srcem, kar bi lahko pomenilo celo predčasno upokojitev popularnega Matjaža Smodiša. Danes, po več pregledih in pogovorih z zdravniki, je Matjaž za svojo spletno stran pojasnil zdravstveno stanje. "Zdravniki so mi na ponedeljkovem testu stresa odkrili aritmijo srca. Šlo naj bi sicer za lažjo obliko, ki naj bi bila posledica mnogih dejavnikov. Novica me je seveda šokirala, takoj so se mi pojavile najbolj črne misli. Po dveh dneh pa sem se le malo pomiril in trenutno se počutim dokaj dobro. Predpisan imam enotedenski počitek, nato pa sledijo nadaljnji pregledi," je dejal Novomeščan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.