Slovenski reprezentant se je odzval klicu arabskih denarcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Miha Blažič se seli v Združene arabske emirate.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Miha Blažič bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih. Enaintridesetletni reprezentančni branilec je podpisal pogodbo z nekdanjim klubom Andresa Vombergerja Ittihad Kalbo, ki je trenutno na enajstem mestu v prvi ligi. Blažič je nazadnje nosil dres Lecha iz Poznanja, kjer pa ni dobil minutaže in selitev v drugo sredino je bila logična odločitev,.

Blažič je med letoma 2011 in 2015 igral za domači Koper, nato dve sezoni ob Kamniški Bistrici v Domžalah. Leta 2017 se je preselil na Madžarsko, pet let je uspešno igral za Ferencvaros, v sezoni 2022/23 je bil član francoskega Angersa. Za Lech iz Poznana je v lanski sezoni odigral 24 tekem in dosegel en zadetek.

Blažič je za reprezentanco Slovenije zbral 33 nastopov, na letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji je na vseh štirih tekmah sedel na klopi, potem ko je bil eden pomembnejših členov slovenske izbrane vrste v kvalifikacijah, kjer je nastopil na šestih izmed desetih tekem.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:28 25. September 2024.

    Slovenski reprezentant se odzval klicu arabskih denarcev.....Kaj torej, se je odzval ali se ni ?! Banda polpismena..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.