Slovenski reprezentant, evropski prvak iz leta 2017, ima nov klub

Foto: Anže Petkovšek Pripravljalna tekma moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Foto: Anže Petkovšek Pripravljalna tekma moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Žiga Dimec se seli na Tajvan.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Žiga Dimec bo kariero nadaljeval na Tajvanu. Njegova nova postojanka je Tainan TSG GhostHawks, je na družbenem omrežju Facebook zapisala omenjena tajvanska ekipa.

Enaintridesetletni in 211 cm visoki center je nazadnje igral za poljski Wloclawek, zdaj pa se bo drugič v svoji karieri preizkusil na azijskih tleh, potem ko je v sezoni 2022/23 že igral za japonsko ekipo Nishinomiya Storks.

Član zmagovite slovenske zasedbe z evropskega prvenstva 2017 je v domovini igral za Zlatorog Laško, Konjice, Rogaško, Krko, Sixt Primorsko in Cedevito Olimpijo, v tujini pa tudi za nemški Bayreuth, litovski Panevežys in turški Mersin.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:04 18. Avgust 2024.

    Dimec si naj najprej obrije neokusno brado. Kaj ima zraven eno butalko, ki to ne zahteva od njega. Potem naj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.