Slovenski prvaki dobili nasprotnike v ligi prvakov

Foto: ACH Volley Ljubljana
Foto: ACH Volley Ljubljana
ACH Volley Ljubljana je dobil nasprotnike v elitni Ligi prvakov za sezono 2024/25.
Oglej si celoten članek

V torek je na sedežu Evropske odbojkarske zveze (CEV) potekal žreb elitne Lige prvakov za sezono 2024 / 25. Slovenijo bo v moški različici elitnega klubskega tekmovanja zastopal večkratni državni prvak ACH Volley Ljubljana, kateremu je žreb namenil skupino A.

Slovenski serijski prvak se bo v skupini A pomeril proti aktualnem nemškem prvaku Berlin Recycling Volleys, za katerega je nastopal tudi slovenski reprezentant in novopečeni član oranžnih zmajev Sašo Štalekar. Poleg nemških predstavnikov bo v skupini z Ljubljančani tudi poljska ekipa Projekt Varšava, ki je v pretekli sezoni zasedla visoko tretje mesto v močnem poljskem prvenstvu in slavila v pokalu CEV Challenge, ter belgijski podprvak Greenyard Maaseik.

Foto: CEV Žreb odbojkarske lige prvakov

V taboru oranžnih zmajev so z žrebom zadovoljni, saj jim je za razliko od lanskega leta namenil dosti bolj ugodno skupino. "V tako močnem tekmovanju, kot je Liga prvakov, ni lahkih nasprotnikov in definitivno nas v skupini čaka težko delo. Vsekakor sem mnenja, da smo sposobni pustiti močan vtis in se uvrstiti tudi v nadaljevanje tekmovanja. Želimo izkoristi svoje priložnosti in zmagovati tudi v tem tekmovanju ter predstavljati slovensko odbojko in ACH Volley Ljubljana v najboljši možni luči," je misli ob žrebu sklenil glavni trener Matjaž Hafner.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.