Slovenski nogometaši s Hrvati namesto z Belgijci

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenci se bodo po odpovedi belgijske reprezentance pomerili z aktualnimi svetovnimi podprvaki.
Oglej si celoten članek

Slovenska članska reprezentanca bo konec marca odigrala dve pripravljalni tekmi v Katarju. Čeprav je bila najprej načrtovana tekma z domačo reprezentanco in Belgijo, bo Slovenija namesto z Belgijci merila moči s Hrvaško, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Izbranci Matjaža Keka, na turneji v Dohi se bo strokovnemu vodstvu prvič pridružil tudi nekdanji kapetan reprezentance Boštjan Cesar, bodo tako tekmo z Belgijo, ki je odpovedala priprave v Katarju, nadomestili s tekmo s svetovnimi podprvaki z zadnjega svetovnega prvenstva, Hrvati.

Slovenija in Hrvaška sta se nazadnje pomerili nedavno - v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo v Katarju. Tekmo v Ljubljani so dobili Slovenci, povratno v Splitu pa Hrvati.

Tekma med Hrvaško in Slovenijo v Dohi bo 26. marca, tri dni pozneje pa se bodo Slovenci pomerili še s Katarjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.