Slovenski najstnik zabil prva gola v Angliji

Foto: Profimedia Timi Max Elšnik
Mladi slovenski nogometaš se je dvakrat vpisal med strelce v najstarejšem nogometnem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletni Timi Max Elšnik je še enkrat potrdil, da sodi med najboljše mlade slovenske nogometaše, tokrat se je na Otoku prvič vpisal med strelce tudi v članski konkurenci.

Elšnik, ki si je v preteklosti pri Derby Countyju že prislužil naziv najboljšega igralca leta med svojimi vrstniki, v tej sezoni kot posojen nogometaš brani barve moštva Swindon Town. Četrtoligaš se je tokrat v najstarejšem nogometnem tekmovanju v gosteh pomeril z Dartfordom, v naslednji krog FA Cupa pa so z zmago 5:1 zanesljivo napredovali Elšnik in soigralci.

Timi Max Elšnik Mladi Slovenec z mirnimi živci navdušil Angleže

Mladi Slovenec je dvakrat zadel v prvem polčasu, v 12. in 26. minuti je bil uspešen po podajah v kazenski prostor. Najprej je okroglo usnje po odbitku poslal v mrežo z volejem, v drugo pa je bil natančen z glavo. "Zelo sem zadovoljen, da sem dosegel svoja prva profesionalna zadetka na svoji prvi tekmi v FA pokalu. Razočaran sem, ker nisem ostal na zelenici, da bi lahko ujel tudi hattrick," je po svojem dosežku na twitterju zapisal Elšnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.