Slovenska reprezentanta združila moči v Beogradu

Foto: Epa Vanja Drkušić.
Foto: Epa Vanja Drkušić.
Za nekdanje evropske klubske prvake bosta igrala dva Slovenca.
Oglej si celoten članek

Vanja Drkušić in Timi Max Elšnik sta na evropskem prvenstvu zaigrala na vseh tekmah slovenske reprezentance, zdaj pa bosta moči združila še v klubskem nogometu. Nekdanji kapetan Olimpije je že na prvih tekmah Crvene zvezde lepo opozoril nase, dosegel je dva zadetka na treh tekmah, kot posojeni nogometaš ruskega Zenita pa se mu bo zdaj pridružil še Drkušić.

Branilec je bil v minuli sezoni član ruskega prvoligaša Sočija, a ga je pred dnevi za štiri milijone evrov kupil trofejni klub iz Sankt Peterburga, ki pa v tej sezoni nanj še ne računa. Sledil je dogovor o posoji.

"Nova okrepitev Crvene zvezde je reperezentant Slovenije Vanja Drkušić, ki igra na položaju osrednjega branilca in k nam prihaja na posojo iz Zenita. Drkušić bo nastopal v rdečo-belem dresu s številko 33," so novo okrepitev potrdili pri beograjskem klubu.

"Vesel sem, da sem tukaj in komaj čakam, da začnem trenirati. Za mano je odlično poletje, najprej z reprezentanco, naredili smo velik uspeh na Euru, kar se od nas ni pričakovalo. Potem sem podpisal z velikim Zenitom in dovolili so mi, da pridem v Crveno zvezdo. Komaj čakam, da oblečem dres Zvezde," je ob podpisu dejal Drkušić.

Drkušić, ki je v članski reprezentanci Slovenije zbral 11 nastopov, je kariero začel pri Krki in Krškem, nato se je preselil na Nizozemsko k Heerenveenu, v Italijo k Rendeju, pred odhodom v Rusijo, kjer je igral zadnje tri sezone, pa je bil še član ljubljanskega Brava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.