Slovenka bo delila pravico

Foto: EPA hokejski pak
Na sodniškem seznamu za olimpijske igre 2018 je tudi Slovenka Nataša Pagon.
Oglej si celoten članek

Na zimskih olimpijskih igrah v Pyeongcahngu bo imel slovenski hokej predstavnike tako v moški kot ženski konkurenci. Medtem ko bo moška izbrana vrsta skušala pripraviti še kakšno olimpijsko presenečenje, bo v ženskem delu za prisotnost Slovenije skrbela sodnica Nataša Pagon.

Slovenska sodnica je edina predstavnica svoje države na seznamu sodnikov za OI, ki ga je danes objavila Mednarodna hokejska zveza (IIHF). Na hokejskih obračunih olimpijskih iger v Južni Koreji od 9. do 25. februarja prihodnje leto bo v moški konkurenci po 14 glavnih sodnikov in 14 linijskih, v ženski pa po deset glavnih sodnic in devet linijskih, med temi je tudi Pagonova.

Kot so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije, je imenovanje Pagonove, ki ima bogate izkušnje s sojenjem na mednarodnih tekmovanjih pod okriljem IIHF, med drugim je bila linijska sodnica na finalni tekmi letošnjega ženskega svetovnega prvenstva elitne skupine v Plymouthu, priznanje njenemu delu in slovenski sodniški organizaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.