"Slovenija – bananin olupek za Italijane"

Foto: Nik Rovan Milivoje Novaković Foto: Žurnal24 Foto: Nik Rovan Samir Handanović še ne ve, kje bo igral v prihodnji sezoni. (Foto: Nik Rovan) Foto: Boštjan Tacol Dedic Ilicic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Milivoje Novaković Novakovič Novakovic Aleksander Radosavljevič Radosavljević Ra Foto: Nik Rovan Valter Birsa
Kvalifikacijska tekma med Slovenijo in Italijo ni obšla svetovnih medijev: "Slovenci bi utegnili imeti vlogo bananinega olupka za reprezentanco Italije." V galeriji: pet ključnih Kekovih izbrancev.
Oglej si celoten članek

V rubriki Sorodni članki najdete vse o derbiju kvalifikacijske skupine C med slovensko in italijansko reprezentanco, galerija pa vam ponuja pet ključnih nogometašev Slovenije po izboru Goal.com.

V Stožicah bo ob 20.45 na sporedu derbi kvalifikacijske skupine C med prvouvrščeno Italijo (10 točk) in tretjo Slovenijo, ki ima tri točke manj po štirih kolih. "Azzuri imajo morda več zvenečih imen v prvi enajsterici, vendar pa bi utegnila biti na poti uveljavljanja nove reprezentance tekma z nasprotnikom, ki se je prebil na svetovno prvenstvo, zanje bananin olupek," so bili slikoviti pri Goal.com, o Milivoju Novakoviću pa so denimo zapisali: "Ve, kako se gibati, in je pravi plenilec pred nasprotnimi vrati."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.