Slovenec v resničnostni šov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Član akademije tajskega boksa Scorpion Novo mesto Franci Grajš bo letos kot drugi Slovenec nastopil na največjem resničnostnem showu ENFUSION v organizaciji It's Showtime! iz Nizozemske.
Oglej si celoten članek

Letošnjo edicijo oddaje bodo lahko spremljali gledalci iz petdesetih držav sveta, ki bodo imeli priložnost spremljati 18 borcev (v kategoriji do 85 kg), ki bodo skupaj živeli in trenirali. Na koncu pa se bodo med seboj pomerili za glavno nagrado - trideset tisoč ameriških dolarjev. Prvi sklop letošnje sezone bo potekal od 5. do 19. avgusta v največjem makedonskem turističnem letovišču Ohrid, borbe pa se bodo odvijale v ohridskem amfiteatru. Celoten dogodek podpirata makedonska vlada ter njeno ministrstvo za šport in s tem odmevno promovirata svojo državo.

 

Franci Grajš, sicer nosilec številnih medalj z velikih tekmovanj, je v matičnem Scorpion gymu visoko motiviran že začel priprave na odmevno tekmovanje. Prepričan je, da bo Novo mesto in Slovenijo na tem odmevnem dogodku dobro in uspešno predstavljal. Po vsej verjetnosti bo avtorske pravice za prenos odkupila ena od naših znanih televizijskih postaj. Dogovori še potekajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.