Slovencu 6.600 $

Foto: Žurnal24 (Foto: g1wallz.com)
Po Aliđanoviču in Remicu je bilo letošnje prvenstvo WCOOP srečno še za enega slovenskega pokeraša.
Oglej si celoten članek

Na turnirju #38 – 530 $ NL Hold'Em Heads-Up, se je Hrastničan Miha "trdislav" Halzer namreč prebil vse do 16. mesta, za kar je bil nagrajen s kar 6.600 $.

Turnir, na katerem je zablestel 25-letni Halzer, je sicer trajal kar 2 dni in se je ponašal z zagotovljenim nagradnim skladom 600.000 $. Na njem je skupaj nastopilo 943 tekmovalcev, od katerih jih je 128 na koncu prišlo do nagrad, med temi pa je bil tudi Miha.

Kot da to še ne bi bilo dovolj, se je Halzer isti večer udeležil še enega bogatega NL Hold'em turnirja, na katerem je nastopilo več kot 9 tisoč tekmovalcev. Tudi tega pa je končal med nagrajenci, saj je za osvojeno 131. mesto v žep pospravil novih 1.300 $.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.