Slabim novicam za Vismo kar ni videti konca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Belgijski kolesar Wout van Aert je zaradi posledic nedavnega padca odpovedal nastop na dirki po Italiji.
Oglej si celoten članek

Dva tedna po hudem padcu na dirki skozi Flandrijo je belgijski kolesarski as Wout Van Aert sporočil, da ne bo nastopil na letošnji dirki po Italiji, poročajo agencije. Belgijec si je pri padcu polomil nekaj reber, prsnico in ključnico.

Vedno slabše Nove težave pri ekipi Visma - Lease a bike

"Srečen sem, da vam lahko sporočim, da po vseh teh hudih poškodbah dobro okrevam. Ampak rebra so še vedno dejavnik, ki me močno ovira in omejuje. Trenutno še ne morem trenirati, zato sem se odločil, da na Giru d'Italia ne bom nastopil. Razočaran sem, da bom zamudil tudi drugi veliki cilj v sezoni. A zdravje ima prednost," je na družbenih omrežjih zapisal kolesar.

Grozljiva prognoza Zvezdniku se ne piše nič dobrega: "To je katastrofa!"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.