Slabe novice iz slovenskega tabora: grda poškodba reprezentanta

Foto: KZS
Foto: KZS
Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca v visokem delovnem ritmu nadaljuje priprave na olimpijske kvalifikacije, ki jo v začetku julija čakajo v Pireju. Zaradi poškodbe stopala je selektor Aleksander Sekulić ostal brez Tiborja Mirtiča.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski reprezentant, ki vse bolj trka na vrata članske reprezentance, si je stopalo poškodoval na ponedeljkovem večernem treningu. Naslednje jutro je opravil prve zdravniške preglede, ki so žal pokazali, da je Tibor Mirtič utrpel stresni zlom druge stopalnice desne noge. Mirtič tako zapušča priprave in se bo posvetil saniranju poškodbe, so sporočili s Košarkarske zveze Slovenije. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.