Slabe novice iz Olimpije, skupil jo je eden najboljših igralcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ljubljanska Cedevita Olimpija je sporočila slabo novico v zvezi z zdravstvenim stanjem Brynton Lemarja.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska zasedba Cedevita Olimpija bo v naslednjem obdobju igrala brez Bryntona Lemarja. Devetindvajsetletni branilec se je poškodoval na zadnji tekmi evropskega pokala proti italijanski Umani Reyer Venezii in bo z igrišč odsoten najmanj šest tednov, je na družbenih omrežjih sporočil ljubljanski klub.

"Lemar je včeraj opravil pregled z magnetno resonanco, ki pa žal ni prinesel dobrih novic. Zaradi poškodbe stopala bo Brynton odsoten vsaj šest tednov," so zapisali Ljubljančani.

V San Diegu rojeni košarkar je na zadnji tekmi proti moštvu iz Benetk v slabih 12 minutah na parketu dosegel devet točk in trikrat ukradel žogo. Na prvi tekmi proti Cluju pa je v 26 minutah zbral 18 točk ter po tri skoke in podaje ter bil eden najboljših posameznikov ljubljanske zasedbe.

Cedevita Olimpija je dobila obe tekmi v evropskem pokalu, v regionalni ligi Aba pa je po dveh nastopih še brez zmage. Na tekmah proti FMP in Dubaju je Lemar dosegel po sedem točk, v povprečju pa je na parketu prebil 20 minut.

Ljubljančani bodo naslednjo tekmo igrali v okviru lige Aba, v soboto bodo gostovali v Črni gori pri Mornarju.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.