Slaba novica za Dallas Mavericks pred začetkom sezone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pomemben član zasedbe bo odsoten tri mesece.
Oglej si celoten članek

Avstralski reprezentant Dante Exum si je v pripravah na novo sezono lige NBA poškodoval desno zapestje. Moral je na operacijo, po najnovejših informacijah pa bo odsoten precej časa. Priznani novinar Shams Charania je tako zapisal, da bo Avstralec odsoten tri mesece.

Exum sicer ni član prve peterke pri Mavericks, a je v pretekli sezoni pokazal, da lahko v precejšnji meri vpliva na igro svoje ekipe, ko stopi na parket, še zlasti s potezami v obrambi. V minuli sezoni je avstralski branilec v povprečju zbral 7.8 toče, 2.6 skoka in 2.9 podaje na tekmo, izjemno natančen pa je bil pri metu za tri točke, njegova natančnost je bila kar 49,1-odstotna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.