Sky: To je pet razlogov za zavrnitev Ronalda

Foto: Epa
Foto: Epa
Pri Bayernu sklicali nujen sestanek zaradi Ronalda, ki pa je bil hitro končan.
Oglej si celoten članek

Španski in nemški mediji so v petek objavili novico, da je agent Jorge Mendes Bayernu ponudil Cristiana Ronalda, ki se je pred manj kot letom dni preselil na Old Trafford, v minuli sezoni pa je v dresu Manchester Uniteda na 39 tekmah dosegel 24 zadetkov. Portugalski zvezdnik si zdaj želi zapustiti rdeče vrage, motijo ga nekakovostna zasedba, neigranje v ligi prvakov in izostanek okrepitev v tem prestopnem roku.

Ker je prepričan, da se z Unitedom tudi v tej sezoni ne bo boril za lovorike, je Mendesu naročil, da naj se obrne na Bayern. Nemški Sky je podrobneje opisal reakcijo bavarskega kluba: "V Bayernovem štabu na Säbener Straße so takoj sklicali sestanek vodilnih mož kluba, vendar je trajal zelo kratko, po njem pa ni prišlo do nadaljnega pogovora z Mendesom. Vodstvo Bayerna je Ronalda zavrnilo zaradi petih razlogov."

Ti so: 

  • Ronaldova plača: Portugalec pri Unitedu zasluži 30 milijonov na leto.
  • Enotnost moštva: z omenjenim zneskom bi po pisanju Nemcev 'zrušil higieno plač' v ekipi.
  • Starost: eden največjih nogometašev vseh časov je februarja dopolnil 37 let.
  • Način igre: pri Bayernu stavijo na nogometaše, ki visoko pritiskajo na tekmeca in so pripravljeni veliko teči, Ronaldo igra drugače.
  • Avtoriteta trenerja: Bavarci si ne želijo nekoga, ki bi poskušal zavladati v garderobi in bi želel uveljaviti svojo voljo v moštvu, ki ga vodi mladi trener Julian Nagelsmann. Ta je tri leta mlajši od Ronalda.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.