Skoraj zadavila novinarja

Foto: Žurnal24 S Cristiane Santos zares ni šale.
Novinarski poklic je na trenutke tudi nevaren, še posebej če želiš preveriti, ali je mojstrica borilnih veščin pri davljenju res tako dobra, kot je videti na televiziji.
Oglej si celoten članek

Novinarju portala MMAworld bo srečanje z zvezdo mešanih borilnih veščin (MMA) Cristiane Santos za vedno ostalo v spominu, ni pa veliko manjkalo, da bi se ga spominjal iz večnosti. Ko je namreč z zvezdniško borko pred njenim dvobojem z Gino Carano delal intervju, mu je ta nazorno pokazala svoje sposobnosti davljenja. Po nekaj sekundah njenega temeljitega prijema je novinar za trenutek izgubil zavest, nato pa so ga le rešili jeklenega ženskega prijema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.