Skoraj jo je potegnil iz vode, nato so ju valovi odnesli v smrt

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Razburkano morje bilo usodno za dva inštruktorja fitnesa. Pozor, video ni za občutljive!
Oglej si celoten članek

V ponesrečenem poskusu reševanja v španskem letovišču Torrevieja sta življenje izgubila trenerja fitnesa - Rus Daniil Gagarin (30) in Finka Emma Mönkkönen (24).

Pretresljive zadnje trenutke je v objektiv ujela Gagarinova soproga, ki je lahko nemočno in z grozo v očeh spremljala, kako sta pod težo uničujočih valov ugasnili njuni življenji.

Tragedija se je zgodila, ko se je Finka s skalovja nepremišljeno pognala v razburkano morje. Pri tem je očitno podcenila moč valov, ki so jo začeli neusmiljeno premetavati sem ter tja. Gagarin in soproga Darya sta ji z navodili poskušala pomagati na varno, a je bila sila razpenjene vode prevelika.

Ko je postalo jasno, da je 24-letnica v hudih težavah, se je Gagarin pognal za njo in jo zvlekel na veliko skalo, s katere so ju nato valovi družno odnesli nazaj v vodo, od koder se nista več vrnila.

Reševalci so žensko truplo našli nekaj kilometrov stran od kraja nesreče, moškega pa so iz vode potegnili šele naslednji dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:50 30. September 2021.

    To je pa to, ko v glavi nimaš nič!!!

  • 15:58 29. September 2021.

    Eno je nesrečna drugo pa je namerno izivanje nesreče in kot taki ji sigurno ne bi pomagal in s tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.