Skomina bo v drugo sodil Švedom in Angležem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Uefa je odločila, da bo najboljši slovenski sodnik Damir Skomina v drugo na evropskem prvenstvu sodil na srečanju skupine D med Švedsko in Anglijo.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski nogometni sodnik Damir Skomina, ki je na evropskem prvenstvu odlično opravil delo na tekmi med Dansko in Nizozemsko, bo v drugem kolu prvenstva delil pravico na obračunu skupine D med Švedsko in Anglijo. Tekma bo na sporedu v petek ob 20.45 v Kijevu.

Skomina je eden izmed glavnih kandidatov za sojenje velikega finala letošnjega evropskega prvenstva, ki bo 1. julija.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je Portugalca Pedra Proenco, ki je bil delivec pravice na finalni tekmi Lige prvakov med Bayernom in Chealseajem, na evropskem prvenstvu zadolžila za sojenje na četrtkovi tekmi drugega kroga EP v skupini C med Španijo in Irsko.

Anglež Howard Webb pa bo sodil drugo četrtkovo tekmo na evropskem prvenstvu v skupini C med Italijo in Hrvaško v Poznanu.

Petkov ukrajinsko-francoski obračun 2. kola Eura v skupini D v Donecku pa bo sodil Nizozemec Björn Kuipers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.