Sinkewitz eno leto brez tekem

Foto: Žurnal24 sinkewitz3_afp - main
Nemški kolesar Patrik Sinkewitz je dobil enoletno prepoved nastopanja zaradi jemanja prepovedanih poživil. V začetku tega meseca je javno priznal jemanje prepovedanega eritropoetina.
Oglej si celoten članek

Nemški kolesar Patrik Sinkewitz je dobil enoletno prepoved nastopanja zaradi jemanja prepovedanih poživil. Kazen je 27-letnemu nekdanjemu članu T-Mobila izrekla Nemška kolesarska zveza. Na testu izven tekmovanja so 8. junija letos pri športniku namreč ugotovili nenormalno visoko raven testosterona, zato so Nemca potem, ko so bili znani izidi, izključili sredi prestižne dirke po Franciji. Sinkewitz je v začetku meseca tudi javno priznal, da je od leta 2003 jemal prepovedani eritropoetin (EPO).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.