Si želite ogledati slovo Gorana Dragića?

Foto: Profimedia
Slovenski ljubitelji košarke odštevajo ure do četrtka, 15. februarja, 12:37 ure. Takrat bo namreč stekla prodaja vstopnic za spektakel "Night of the Dragon", ko se bo v društvu številnih košarkarskih zvezdnikov poslovil legendarni slovenski kapetan Goran Dragić.
Oglej si celoten članek

Organizatorji dogodka so tik pred zdajci podali nove podatke o nakupu vstopnic, da se spektakla, ki bo na sporedu 24. avgusta, ne bodo mogli udeležiti, oziroma si kupiti vstopnic, če nimajo pri sebi kreditne kartice Mastercard. 

Zaradi negativnega odziva javnosti so se organizatorji nato odločili, da bo ceno vstopnic prek platforme Eventima vendarle možno poravnati tudi z drugimi plačilnimi sredstvi.

Vstopnice za spektakel, na katerem bodo ob Dragiću nastopili še Luka Dončić, Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo, Steve Nash, Kevin McHale, Jeff Hornacek, Jimmy Butler, Luis Scola in številni drugi zvezdniki, bo mogoče kupiti le preko spletnega mesta Eventim s pomočjo plačilne kartice Mastercard.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:40 14. Februar 2024.

    Glede na to kolikokrat se je že poslovil, bo to slovo za lastnike mastetcarda, potem se zadnja tekma za lastnike …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.