"Sevilla, s čim hranite otroke?"

Foto: Twitter Fant na levi naj bi bil po podatkih iz Španije nekoliko starejši od "fanta" na desni.
Senegalski napadalec je vsaj za dve glavi višji od svojih vrstnikov.
Oglej si celoten članek

Nogometni veljaki v Španiji si z začudenjem ogledujejo domnevno 12-letnega Ibrahima Sowa, člana mladinske selekcije Seville U12, ki po izgledu močno odstopa do svojih vrstnikov.

Mladi nogometaš iz Senegala naj bi imel samo 12 let, vendar v višino meri več kot 170 centimetrov, v tej sezoni pa je zabil že 29 zadetkov.

Njegova prednost ni le surova fizična moč, temveč tudi izjemna tehnična podkovanost, kar je dokazal na nedavni tekmi, kjer se je poigral z obrambo Betisa.

Sow se je v Sevillo preselil iz Malage, po napovedih strokovnjakov pa naj bi že v nekaj letih debitiral za člansko vrsto.

A marsikdo ob pogledu na velikana ostaja sumničav, številni pa so prepričani, da ima Senegalec ponarejeno rojstno dokumentacijo.

"Mislite 12 let starejši od soigralcev in nasprotnikov," je dvom izrazil nek uporabnik twitterja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.