Šesta zaporedna zmaga Chicaga

Foto: Žurnal24 Chicago se je v končnico uvrstil z nekaj sreče. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Moštvo Chicago Blackhawks je sinoči v ligi NHL s 6:4 opravilo z ekipo Calgary Flames. Detroit je z Anaheimom izgubil po podaljšku, prav tako kot Pittsburgh s Torontom.
Oglej si celoten članek

Fotorepodobe s
tekme – v GALERIJI.

Jonathan Toews je dosegel dva zadetka za zmago Chicaga nad Calgaryjem 6:4, že šesto zaporedno prvakov. "Dobro igramo, zadevamo, nasprotnike pa na kolena spravljamo že zgodaj," je bil zadovoljen Toews, kapetan moštva Blackhawks, ki je tako zabil 25. gol v sezoni. V drugi tretjini so sicer prvaki povedli s 4:1, Plameni so se sicer v tretji tretjini približali na zaostanek zadetka, vse njihove upe pa je pokopal Marian Hossa z golom v prazno mrežo v zadnji minuti tekme.

Liga NHL:

Toronto Maple Leafs
: Pittsburgh Penguins 3:2*
Kulemin, Kessel, Grabovski; Niskanen, Conner

New Jersey Devils : Tampa Bay Lightning 2:1
Tallinder, Kovalčuk; Moore

New York Islanders : Minnesota Wild 4:1
Comeau 2, Okposo, MacDonald; Madden

Chicago Blackhawks : Calgary Flames 6:4
Toews 2, Frolik, Campbell, Bolland, Hossa; Bourque 2, Tanguay, Iginla

Anaheim Ducks : Detroit Red Wings 2:1*
Blake, Ryan; Dacjuk

*po podaljšku 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.